Hautatud värske kapsas

Hautatud kapsas on tervislik ning sobib suurepäraselt liharoogade lisandiks.




KOOSTISAINED

800 g värsket kapsast
3 õuna
2 spl võid
2 spl köömneid
1 spl jahu
1/2 klaasi hapukoort
1 tl suhkrut
soola
maitserohelist




VALMISTUSJUHEND

Puhastada kapsas. Tükeldada kapsas ribadeks ja hautada vähese võiga poolpehmeks. Seejärel lisada kooritud, peeneks tükeldatud hapud õunad, köömned ja hautatakse valmis.

Veidi enne hautamise lõppu lisada võis kuumutatud jahu, hapukoor ja maitsestatakse soola ning suhkruga.

Lauale anda lihatoitude lisandina.





Telli pilt pildipangast. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


Kruvid ja poldid linnasiluetiks


Kaussjärv


Aidu karjäär



Seotud postitused