Juustune forellisupp

Imelihtsalt valmiv koorene kalasupp forelli või lõhega. Vähe koostisaineid ja valmib kiiresti.




KOOSTISAINED

1,5 l vett
1 kalapuljongi kuubik
5 suuremat kartulit
150 g toorjuustu
200 g sulatatud juustu
400 g forelli- või lõhefileed

hakitud tilli




VALMISTUSJUHEND

1. Koori kartul ning lõika kuubikuteks.

2. Eemalda kalalt nahk ja luud. Lõika kala kuubikuteks.

3. Kuumuta vesi ning aseta sellesse puljongikuubik ja lase lahustuda.

4. Lisa kartul ja keeda kuni kartul on poolpehme.

5. Tõsta supp tulelt. Lisa juurde toorjuust ja sulatatud juust. Sega.

6. Tõsta supp uuesti tulele. Lisa kalatükid ja keeda 2-3 minutit nõrgal tulel.

7. Serveerimisel lisa hakitud till.





Telli pilt pildipangast. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


Koluvere loss


Kõrghooned


Seven Seas Voyager



Seotud postitused