Juustune suvikõrvitsapirukas

Mõnusalt mahlane juustune põhjata suvikõrvitsapirukas. Pirukat on lihtne valmistada. Sobib suurepäraselt argiõhtuks või peolauale.




KOOSTISAINED

0,7 – 1 kg suvikõrvitsat
125 g mozzarella juustu
200 g riivjuustu
3 küüslauguküünt
4 muna
2 dl nisujahu
soola
1 keskmine tomat
toiduõli
kimp tilli




VALMISTUSJUHEND

1. Riivi suvikõrvits. Lisa 1 tl soola ja sega korralikult läbi. Jäta umbes 10 minutiks seisma.

2. Samal ajal valmista piruka segu. Klopi munad lahti, lisa juurde väikesteks tükikesteks murtud mozzarella juust, 100 g riivjuust ja purustatud küüslauguküüned.

3. Pressi suvikõrvitsast sõelal välja eraldunud vedelik. Tõsta pressitud suvikõrvits piruka segusse.

4. Sõrista segusse jahu segu pidevalt segades.

5. Maitsesta soolaga. Lisa hakitud till.

6. Määri ahjuvorm toiduõliga. Kalla segu ahjuvormi. Lao peale viilutatud tomati lõigud.

7. Raputa pirukas üle ülejäänud riivjuustuga.

8. Küpseta pirukat eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures umbes 40 minutit. Pirukas muutub valmides kuldseks.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Karma analüüs


Eluteed edendavad ja takistavad omadused


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi (lisana aasta lühinumeroloogia)


Taro kaardid: Labyrinth Tarot (koos raamatuga)


Vaagen


Taskupeegel


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Velaze


Multitööriist: 14-osaline, taskulambiga


Käevõru: tiigrisilm


Mälukaart: Lexar Professional 2000x SD Card 256GB, SDHC UHS-II


Seinapilt lõuendil: päikeseloojang Tartumaal


Mälukaart: SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I, 128 GB (V30, 200 MB/s, U3, 4K UHD)

Seotud postitused