Kamavaht

Selle mõnusa eestimaise magustoidu valmistamine ei võta kaua aega. Lõpptulemusena valmib maitsev magustoit, mida võib tuua erinevate lisanditega ka peolauale.




KOOSTISAINED

500 g maitsestamata jogurtit
4 dl vahukoort
3-4 sl suhkrut
6 sl kamajahu

Serveerimiseks hapukat moosi, marju, riivitud šokolaadi vms.




VALMISTUSJUHEND

1. Vahusta vahukoor suhkruga.

2. Sega hulka jogurt ja kamajahu.

2. Pane vaht magustoidukaussidesse.

Serveeri hapuka moosiga (pohla- või jõhvikamoos), värskete marjadega või riivitud šokolaadiga.





Telli pilt pildipangast. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


Pirita klooster


Virmalised


Puulehed



Seotud postitused