Kamavaht sidruniga

Selle mõnusa eestimaise magustoidu valmistamine ei võta kaua aega. Lõpptulemusena valmib maitsev magustoit, mida võib tuua erinevate lisanditega ka peolauale.




KOOSTISAINED

200 ml 35%-list rõõskkoort
2 sl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
400 g vanilli kohupiimapastat
3 sl kamajahu
2 tl sidrunimahla




VALMISTUSJUHEND

1. Vahusta vahukoor suhkru ja vanillisuhkruga.

2. Lisa kohupiimapasta ja kamajahu. Sega läbi.

3. Pressi sidrunimahl ja lisa segule. Sega läbi.

Serveerimisel võib lisada peale riivitud šokolaadi, moosi vms.





Telli pilt pildipangast. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


Viljandi


Rummu tuhamägi


Türisalu juga



Seotud postitused