Kartuli-seenevorm on toitev söök argiõhtuteks.
KOOSTISAINED
1 pakk kartulipüreed (Felix)
1 l vett
2 muna (M suurus)
400 g hakkliha
250 g šampinjone
1 keskmine porgand
2 keskmist mugulsibulat
40 g võid
3 spl toiduõli
3 spl hapukoort
200 g riivjuustu
VALMISTUSJUHEND
1. Aja vesi keema ning valmista vastavalt juhendile kartulipüree.
2. Haki 1 sibul ja prae sibul pooles koguses võis klaasjaks. Lisa hakkliha. Praegu kuni hakkliha on pruunistunud.
3. Haki seened ja 1 sibul väikesteks tükkideks ja riivi porgand peene riiviga. Prae seeni, sibulat ja porgandit pannil pooles koguses võis umbes 10 minutit.
4. Sega valmis kartulipüreesse üks muna ja lisaks teise muna munavalge. Jaga kartulipüree kolmeks osaks.
5. Määri ahjuvormi põhi ja servad toiduõliga. Aseta 1/3 kartulipüreest ahjuvormi põhja ja tasanda.
6. Laota järgmiseks kihiks hakkliha-sibula segu.
7. Järgmiseks kihiks laota ahjuvormi teine osa kartulipüreed. Tasanda.
8. Laota järgmiseks kihiks seene, sibula ja porgandi kiht.
9. Järgmiseks kihiks on kartulipüree kolmas kiht.
10. Sega järelejäänud munakollane hapukoorega. Määri sellega ahjuvorm pealt.
11. Raputa peale riivjuust.
12. Küpseta ahjus 180-kraadi juures 30-40 minutit.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.