Rohelise tee kasulik toime on ammu tõestatud. Selles on palju antioksüdante, mis aitavad organismil puhastuda. See ergutab maksa tööd, omab vähivastast toimet, vähendab halba kolesterooli, aitab vererõhku alandada, südameprobleeme ennetada, mõjub seedimisele hästi.
Loe edasiRubriik: Kokakunst
Marjade ja puuviljade külmutamine
Enamik marjadest või puuviljadest sobivad ka külmutamiseks, eelistama peaks aga neist vitamiinirikkamaid (mustad sõstrad, vaarikad, murakad, maasikad jt.).
Loe edasiJuustune forellisupp
Imelihtsalt valmiv koorene kalasupp forelli või lõhega. Vähe koostisaineid ja valmib kiiresti.
Loe edasiKaramelline õunakook
Karamellise maitsega kiiresti valmistatav õunakook. Maitseb kõige paremini soojalt. Maitseb nii suurtele kui väikestele.
Loe edasiVastlakuklid moosipalliga
Imehea vastlakukli võib valmistada ka moosipalliga. Valmivad kiiresti ja maitsevad kindlasti kogu perele. Tore üllatus ka külakostiks.
Loe edasi15 valet söömise kohta
Tehtud uurimused näitasid, et kehakaalu seisukohalt on täiesti ükskõik, kas põhisöömaaeg leiab aset hommikul, lõuna ajal või õhtul. Oluline on ikka toidu kogus, mis päeva jooksul sisse süüakse.
Loe edasiVastlamuffinid
Kes meist vastlakukleid ei teaks? Aga miks mitte kasutada kuklite asemel muffineid. See küpsetis on vähem “saiasem”, kuid maitseb imehästi.
Loe edasiLumepallisupp
Lumepallisupp on mõnusalt magus nostalgiline magustoit. Huvitav ja mõnus magustoit kogu perele.
Loe edasiRootsipärased lihapallid
Vürtspipraga maitsestatud lihapallid pakuvad huvitavat maitseelamust. Sobivad kartuli-, pasta- või riisitoitude kõrvale.
Loe edasiIngver – külmal ajal kasulik
Mugulataolise risoomiga ingver on mitmeaastane taim ja pärit Kagu-Aasiast. Lihavad risoomid võivad olla liivakarva, kollased, valged ja isegi punased.
Loe edasi