Rabarberikissell on teada-tuntud magustoit iga eestlase jaoks. Serveeri vahukoore, kohupiima, kohupiimavormi või jäätisega. Kisselli võib pakkuda ka joogiks.
Loe edasiRubriik: Kokakunst
Rukkileivajäätis
Mõnusalt rukkileivase maitsega isetehtud jäätis. Valmistamine on kerge ja ei vaja jäätisemasinat. Üllata oma peret ja sõpru.
Loe edasiKrakovi kook
See mandli-beseekattega kook on tuntud nii Poolas kui ka meil. Mandlid annavad koogile mõnusa maitse.
Loe edasiLillkapsa-seene vormiroog
Tugeva seenemaitsega vormiroog lillkapsaga. Kerge valmistada ja täidab kõhu kiiresti.
Loe edasiSpagetivorm peekoni ja kanaga
Toekas ja kergesti valmistatav toit kogu perele. Valmistamiseks kasuta endale sobivaid spagette, näiteks Linguine.
Loe edasiKartulisalat
Kartulisalat on eestlaste jaoks tõeline klassika. Igaüks saab salati maitset sättida vastavalt oma soovidele, lisades erinevaid koostisaineid.
Loe edasiPopkorni-iirise pulgakommid
Maitsvad ja kergesti valmistatavad pulgakommid. Soolakas popkorn ja magus iiris annavad neile pulgakommidele huvitava maitse.
Loe edasiSingi-lillkapsa vormiroog
Selle mõnusa eestimaise magustoidu valmistamine ei võta kaua aega. Lõpptulemusena valmib maitsev magustoit, mida võib tuua erinevate lisanditega ka peolauale.
Loe edasiBanaani-šokolaadikeeks
Valmista väga erilist maitseelamust pakkuv keeks. Mõnevõrra meenutab keeks nii maitselt kui ka välimuselt leiba.
Loe edasiAleksandri kook
Aleksandri kook on tõeliselt nostalgiline plaadikook. Kaunistamiseks saab kasutada erinevaid mustreid ja toiduvärve.
Loe edasi