Tugeva sidrunimaitsega pehmed kĂŒpsised. Kerge valmistada ja maitsevad imehĂ€sti. Sobivad suurepĂ€raselt peolauale.
Read MoreRubriik: Kokakunst
Rabarberi-leivavorm
Rabarberi-leivavorm on huvitavat maitseelamust pakkuv magustoit, et see jÀrgi proovida.
Read MoreKeeks “Ekstra”
VĂ€heste koostisosadega lihtne keeks, mida saab igaĂŒks maitsestada vastavalt soovidele.
Read MoreMango toidulaual
Indiast pĂ€rit mangopuu on pistaatsia sugulane. Mango vili on suur ning vĂ”ib olla ĂŒmmargune, piklik vĂ”i neerukujuline. Ăhuke sile koor vĂ”ib olla kollakas, punakas, roosakas, rohekas, oranĆŸikas.
Read MorePraetud rÀimed
Ăks vĂ€ga maitsev ja lihtne kalatoit. MĂ”nusalt krĂ”be ja seest juustune kalatoit. Sobib suurepĂ€rasel keedukartulite ja majoneesi-hapukoorekastmega.
Read MoreMandlimaitseline kohupiimakook
Kergesti valmiv mÔrumandli maitsega kohupiimakook viib keele alla nii vÀikestel kui suurtel. Soovi korral vÔid koogile lisada ka rosinaid.
Read MoreRabarberikissell
Rabarberikissell on teada-tuntud magustoit iga eestlase jaoks. Serveeri vahukoore, kohupiima, kohupiimavormi vÔi jÀÀtisega. Kisselli vÔib pakkuda ka joogiks.
Read MoreRukkileivajÀÀtis
MĂ”nusalt rukkileivase maitsega isetehtud jÀÀtis. Valmistamine on kerge ja ei vaja jÀÀtisemasinat. Ăllata oma peret ja sĂ”pru.
Read MoreKrakovi kook
See mandli-beseekattega kook on tuntud nii Poolas kui ka meil. Mandlid annavad koogile mÔnusa maitse.
Read MoreLillkapsa-seene vormiroog
Tugeva seenemaitsega vormiroog lillkapsaga. Kerge valmistada ja tÀidab kÔhu kiiresti.
Read More