Mõnusalt mahlane ja hapukas rabarberikook, mis võiks olla kohustuslik kook rabarberihooajal. Valmib kiiresti.
Loe edasiRubriik: Kokakunst
Pehmed sidruniküpsised
Tugeva sidrunimaitsega pehmed küpsised. Kerge valmistada ja maitsevad imehästi. Sobivad suurepäraselt peolauale.
Loe edasiRabarberi-leivavorm
Rabarberi-leivavorm on huvitavat maitseelamust pakkuv magustoit, et see järgi proovida.
Loe edasiKeeks “Ekstra”
Väheste koostisosadega lihtne keeks, mida saab igaüks maitsestada vastavalt soovidele.
Loe edasiMango toidulaual
Indiast pärit mangopuu on pistaatsia sugulane. Mango vili on suur ning võib olla ümmargune, piklik või neerukujuline. Õhuke sile koor võib olla kollakas, punakas, roosakas, rohekas, oranžikas.
Loe edasiPraetud räimed
Üks väga maitsev ja lihtne kalatoit. Mõnusalt krõbe ja seest juustune kalatoit. Sobib suurepärasel keedukartulite ja majoneesi-hapukoorekastmega.
Loe edasiMandlimaitseline kohupiimakook
Kergesti valmiv mõrumandli maitsega kohupiimakook viib keele alla nii väikestel kui suurtel. Soovi korral võid koogile lisada ka rosinaid.
Loe edasiRabarberikissell
Rabarberikissell on teada-tuntud magustoit iga eestlase jaoks. Serveeri vahukoore, kohupiima, kohupiimavormi või jäätisega. Kisselli võib pakkuda ka joogiks.
Loe edasiRukkileivajäätis
Mõnusalt rukkileivase maitsega isetehtud jäätis. Valmistamine on kerge ja ei vaja jäätisemasinat. Üllata oma peret ja sõpru.
Loe edasiKrakovi kook
See mandli-beseekattega kook on tuntud nii Poolas kui ka meil. Mandlid annavad koogile mõnusa maitse.
Loe edasi