Kilekotikurgid

Suvisel kurgihooajal valmista kiirelt valmivad ja imehead soolakurgid. Kurgid ei ole mõeldud pikaajaliseks säilitamiseks, vaid on mõeldud kohe serveerimiseks.




KOOSTISAINED

1 kg väikesed kurke
1 sl meresoola
1 tl suhkrut
4-5 küüslauguküünt
1 spl sinepiseemneid
kimp tilli (koos vartega)
umbes 10 suuremat mustsõstralehti




VALMISTUSJUHEND

1. Pese kurgid ja pane need 1 tunniks külma vette likku.

2. Pane kilekotti meresool, suhkur, sinepiseemned, viilutatud küüslauguküüned, hakitud till, suurteks tükkideks hakitud mustsõstralehed.

3. Lõika kurkidel mõlemad otsad ära. Pane kurgid kotti.

4. Sulge kott ja raputa väga korralikult, et kõik koostisosad korralikult seguneksid.

5. Aseta umbes 8-12 tunniks külmkappi. Õige soolasuse ja maitse saavutamiseks võiks kurke vahepeal veidi maitsta.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kas sobime kokku?


Aastahoroskoop - 105 lehekülge


Nimemuutuse mõju eluteele


Kaelakee: akvamariin


Taro kaardid: Mystical Cats Tarot (koos raamatuga)


Ripats: lumiobsidiaan


Kaelakee: hall ahhaat


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Merkaba täht: rodoniit


Bugatti Chiron Sport


Kaelakee: skorpioni tähtkuju


Söögiriistade komplekt (12 tk) - Victorinox

Seotud postitused