Kilekotikurgid

Suvisel kurgihooajal valmista kiirelt valmivad ja imehead soolakurgid. Kurgid ei ole mõeldud pikaajaliseks säilitamiseks, vaid on mõeldud kohe serveerimiseks.




KOOSTISAINED

1 kg väikesed kurke
1 sl meresoola
1 tl suhkrut
4-5 küüslauguküünt
1 spl sinepiseemneid
kimp tilli (koos vartega)
umbes 10 suuremat mustsõstralehti




VALMISTUSJUHEND

1. Pese kurgid ja pane need 1 tunniks külma vette likku.

2. Pane kilekotti meresool, suhkur, sinepiseemned, viilutatud küüslauguküüned, hakitud till, suurteks tükkideks hakitud mustsõstralehed.

3. Lõika kurkidel mõlemad otsad ära. Pane kurgid kotti.

4. Sulge kott ja raputa väga korralikult, et kõik koostisosad korralikult seguneksid.

5. Aseta umbes 8-12 tunniks külmkappi. Õige soolasuse ja maitse saavutamiseks võiks kurke vahepeal veidi maitsta.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Aastahoroskoop (perekond)


Saatuse analüüs


Seinakell


Skulptuur


Skulptuur: armastajad


Valgusti: armastajad ja päikeseloojang


Seinakell


Seinakell


Käevõru: labradoriit ja kuukivi


Barbie nukk (GTJ81)


Taro kaardid: Forest of Enchantment (koos raamatuga)

Related posts