Veidi teistmoodi koostisainetega valmistatud kirju koer. Piparkoogid ja apelsinid annavad mõnu maitselisa teada-tuntud koogile.
KOOSTISAINED
150 g piparkooke
100 g marmelaadi
4 sl kakaopulbrit
3 sl suhkrut
220 g võid
6 sl piima
1 tl rummiessentsi
1 keskmine apelsin
2 sl tuhksuhkrut kaunistamiseks
VALMISTUSJUHEND
1. Purusta piparkoogid. Jäta puru sisse ka suuremaid piparkoogi tükke.
2. Lisa piparkoogipurule väikesteks tükkideks lõigatud marmelaad.
3. Sulata või.
4. Lisa sulatatud või hulka kakaopulber ja suhkur. Sega korralikult läbi. Lisa piparkoogipurule.
5. Lisa juurde piim, rummiessents ja riivitud apelsinikoor. Sega korralikult läbi.
6. Pane segu toidukilele, vormi vorstikujuliseks. Suru kooki korralikult, et moodustuks tihe vorst. Kata toidukilega. Aseta paariks tunniks külmkappi (parem kui kook oleks üleöö külmkapis).
7. Võta kook külmkapist, raputa peale tuhksuhkrut ja patsuta käega tuhksuhkur koogi külge kinni.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.