Kohupiimavorm apelsini ja porgandiga

Erilist maitseelamust pakkuv kohupiimavorm. Suurepärane magustoit suurtele ja väikestele. Söö niisama või kisselliga.




KOOSTISAINED

400 g kohupiima (5%)
2 keskmist porgandit
1 suurem apelsin
2 muna
1,5 dl suhkrut
1 dl mannat




VALMISTUSJUHEND

1. Puhasta porgand ja riivi peenikese riiviga.

2. Pese apelsin. Riivi apelsini koor peenikese riiviga.

3. Pressi apelsinist mahl välja.

4. Vahusta munavalged tugevaks vahuks.

5. Pane kaussi kohupiim, riivitud porgand, apelsini koor ja mahl, suhkur ja manna. Sega korralikult läbi.

6. Lisa munakollased ja sega korralikult läbi.

7. Lisa munavalged ja sega ettevaatlikult läbi.

8. Kalla segu ahjuvormi. Küpseta eelkuumutatud ahjus 25-30 minutit 180 kraadi juures. Kohupiimavormi valmidust näitab see, et see on pealt tahenenud.

Söö niisama või serveri kisselliga.





Telli pilt pildipangast. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


KUMU


Järv ülevalt


Raudtee maja



Seotud postitused