Mahlane, maitsev ja figuurile sõbralik krevetipirukas on mõnus kõhutäis.
KOOSTISAINED
1/2 kimpu murulauku
1 kg keedetud kartuleid
250 ml 1,5% piima
2 sl jahu
5 muna
soola
pipart
Täidis:
1 sibul
3 konservkurki
800 g tomateid
300 g rasvata kohupiima
3 sl kurgivedelikku
1 sl hakitud tilli
ürdisoola
300 g krevette
80 g väherasvast riivitud juustu
1 sl kuivatatud tilli
VALMISTUSJUHEND
1. Lõika murulauk rõngasteks. Riivi kartulid, sega juurde 100 ml piima, jahu, 3 muna ja murulauk. Maitsesta soola ja pipraga ning tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta kartulitaignat eelsoojendatud praeahjus 200 kraadi juures 20 minutit.
2. Katte jaoks haki sibul, lõika kurk ja tomatid kuubikuteks. Sega kokku kohupiim, ülejäänud piim, ülejäänud munad, kurgivedelik ja till, lisa sibul ja kurgitükid, maitsesta soola ja pipraga. Määri kohupiimasegu taignapõhjale, kata tomatikuubikute ja krevettidega, maitsesta soola ning pipraga, puista peale juust ja till. Küpseta krevetipirukat eelsoojendatud praeahjus 180 kraadi juures 20 minutit.
Retsepti allikas:
NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.
Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.