Lõhesupp

Väga maitsev ja kiiresti valmiv lõhesupp. Sobib suurepäraselt argiõhtuks kogu perele.




KOOSTISAINED

300-400 g lõhefileed
1 tl soola
100 g võid
2 keskmist porgandit
2 suuremat kartulit
1 l vett
1-1,5 kana- või aedviljapuljongi kuubikut
tilli
peterselli

serveerimiseks hapukoort




VALMISTUSJUHEND

1. Eemalda lõhelt nahk ja luud. Lõika väikesteks kuubikuteks (1-1,5 cm läbimõõduga). Aseta kauss ja raputa peale sool. Jäta ootele. Lõhe naha saad kergelt eemaldada, kui kallad nahale umbes 0,5 l keevat vett.

2. Pese, koori ja tükelda kartulid ja porgandid.

3. Sulata poti põhjas või. Lisa potti porgandid. Hauta neid potis, kuni võist tekkinud vedelik hakkab otsakorrale saama või kui porgandid hakkavad pruunistuma.

4. Lisa potti vesi ja puljongikuubikud.

5. Kui vesi on potis keema hakanud, lisa kartulid. Keeda kartulid poolpehmeks.

6. Lisa lõhetükid.

7. Lisa haritud till ja petersell ning keeda veel mõned minutid.

Serveeri koos hapukoorega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (põhjalikum variant)


Suhte analüüs ja võimalused (kvaliteet)


Suhtehoroskoobid


Seinakell


Käevõru


Kaelakee: malahhiit (kett 65 cm)


Skulptuur


Buddha kuju: obsidiaan


Skulptuur: muusik


Serviis (18-osaline)


Tekk (180 x 220 cm)


Päikesepüüdja: vikerkaar ja linnud

Seotud postitused