Rabarber on peamiselt tuntud koogimaterjalina, kuid seda võib edukalt kasutada ka joogi valmistamiseks. Jook tuleb mõnusa maitsega ja kosutavaks joogiks kuumal suvepäeval.
Read MoreSilt: jook
5 aeglaselt pressitud toormahla retsepti
Me kõik armastame mahlu juua ning seda tervislikkust, mida need meile annavad. Tõsiasi on see, et enda tehtud toormahlad on kahtlemata palju tervislikumad, kui suhkruga täidetud poest ostetud pakimahlad. Need on täidetud puhtalt vitamiinidega ja mineraalidega, mis on kasulikud nii kehale kui vaimule.
Read More5 jahutavat smuutijooki, mida blenderis valmistada
Miski ei aita oma hommikut paremini alustada, kui maitsvad smuutid. Smuutide valmistamine kodus on üks lihtsamaid asju, kuna saate kasutada kõiki komponente, mis teil külmkapis või sahvris olemas on, lisades need blenderisse.
Read MoreMaitsev kohvijook Mocha: kuidas seda valmistatakse?
Kohv on paljudele inimestele asendamatu päeva alustamisel. Hommikune kohvi joomine võib olla oluline rituaal, mis võimaldab hetkeks lõõgastuda ja nautida suurepäraseid maitseelamusi. Samuti on kohvi joomine osa elustiilist, kuna kohvi juua ja samal ajal vestelda on hea viis veeta aega pere või sõpradega.
Read MoreSöök ja jook talvisel fotoreisil
Kuna minult on seda aeg-ajalt küsitud, siis mõtlesingi seekord panna kirja selle, mida oma talvistele fotoreisidele söögiks ja joogiks kaasa võtan. Samuti selle, millised on tehnilised abivahendid söögi tegemiseks ja söömiseks.
Read More