Mõnusa maitsega poolpehmed kaneelivahvlid maitsevad kõige paremini soojalt. Neid võib serveerida vahukoorega või moosiga.
Loe edasiSilt: sool
Laimi-toorjuustu-porganditort
Suurepärase maitsega tort. Porgandiga biskviit annab koogile maheda maitse, laim lisab hapukust. Tore üllatus peolaual.
Loe edasiVastlakuklid
Kes meist vastlakukleid ei teaks? Neid võib edukalt ka ise valmistada, lisades täidist oluliselt rohkem kui poest saadavatel kuklitel seda on.
Loe edasiValge kaste
Kergesti valmiv mahedamaitseline kaste köögiviljade, liha, kala vms. juurde.
Loe edasiRosinakeeks
Selle mõnusa eestimaise magustoidu valmistamine ei võta kaua aega. Lõpptulemusena valmib maitsev magustoit, mida võib tuua erinevate lisanditega ka peolauale.
Loe edasiKartulikotletid
Hea vaheldus tavalistele hakklihast valmistatud kotlettidele on valmistada kartulikotlette. Sobivad serveerimiseks näiteks tomati-hapukoore salatiga.
Loe edasiJuustusupp seentega
Kiirelt valmiv mõnusa seenemaitsega juustusupp on kosutav kõhutäis argiõhtuteks.
Loe edasiKanasupp klimpidega
Klassikaline kanasupp klimpidega on alati hea ja maitseb kõigile. Supp sobib söömiseks samal päeval, kui ka ülesoojendamiseks järgmisel päeval.
Loe edasiAhjukartulid viineritega
Ahjukartulid on eestlaste toidulaual sage toit. Need lihtsalt valmivad ahjukartulid viineritega on toekas toit argipäeva õhtuteks.
Loe edasiKohev õunakook
Uhke välimusega maitsev õunakook. Hapukas õunakiht töötab hästi koos muidu magusa koogiga. Sobib suurepäraselt peolauale.
Loe edasi