Sushi valmistamine võib olla mõne inimese jaoks päris paras katsumine, eriti kui enne seda retsepti pole lugenud.
Read MoreSilt: toit
Anekdoot: poissmees ja kokaraamat
Miks poissmees kokaraamatu järgi süüa ei saa teha?
Vastus: Sest kõik retseptid algavad nii:
Read MoreAnekdoot: aegunud mädakala ehk surströmming
Kui surströmmingu kõlbik kuni kuupäev on möödunud…
Read More15 valet söömise kohta
Tehtud uurimused näitasid, et kehakaalu seisukohalt on täiesti ükskõik, kas põhisöömaaeg leiab aset hommikul, lõuna ajal või õhtul. Oluline on ikka toidu kogus, mis päeva jooksul sisse süüakse.
Read MoreToiduained, mis tagavad terved ja tugevad juuksed
Juuste eest tuleb hoolt kanda samamoodi nagu kogu keha eest. Pahatihti ei pöörata juustehooldusele piisavalt tähelepanu. Siit leiad mõned toiduained, mis aitavad juuste tervist parandada.
Read MoreSöögiisu emotsionaalsed tagamaad
Emotsioonid kontrollivad inimese tegevusi, mõtteid iseenda, oma kehakaalu ning enesehinnangu kohta. Sageli on nii, et kuigi on suur soov kaalus alla võtta, on enamasti alati need püüdlused hukule määratud. Emotsioonid on iga tegevuse ajendiks ja kontrollivad ka söögiisu.
Read MoreMillest oleneb inimese keha lõhn?
Iga inimese keha lõhn on kordumatu ja unikaalne, üksnes sellele inimesele omane. Halb kehalõhn on kõige sagedamini tingitud halvast või puudulikust hügieenist, haigustest ja toidust. Füüsilise töö ja kehaliste pingutuste järel higistab keha ühtlaselt, higi on aga vesine ega lõhna nii halvasti.
Read More11 nõuannet, kuidas väikelast tervislikult sööma harjutada
Kõige kasulikumad õpetused, mida vanemad kodust kaasa anda saavad, on harjumus süüa tervislikku toitu ja olla füüsiliselt aktiivne.
Read MoreLaste ülekaalulisus – tänapäeva ohtlik trend
Varasematel aegadel oli paks laps suur haruldus, tänapäeval esineb ülekaalulisust aina nooremate laste hulgas ja aina rohkem. Maailma Terviseorganisatsiooni andmetel (uuringutes osales 53 riiki) oli 2010.aastal maailmas 42 miljonit alla viieaastast ülekaalulist last.
Read MoreKuidas hinnata mee kvaliteeti?
Mesi on looduslik toode, mida õienektarist valmistavad mesilased. Inimesed on mett toiduna kasutanud juba umbes 5500 aastat. Kasutatud on mett nii toidu koostisosana, magusainena kui terviseprobleemide leevendamiseks. Mesi on väärtuslik toode, aga pigem ravi abivahendina ja tervise tugevdajana.
Read More