Inimese ainevahetuse happelised vaheproduktid kogunevad organismi. Kui organism ei saa nende jääkide väljutamiseks piisavalt puhast vett, siis hakkavad need keha kahjustama.
Read MoreSilt: vesi
Vee-element isiksuseomaduste määrajana
Vee-element esindab eluperioodi 48-60 eluaastani. See on periood, mille juures on esiplaanil tundlikkus ja mõtisklemine. Ta on tundeline ja emotsionaalne.
Read MoreKapsasupp
Selle kapsasupi valmistamine käib kiirelt. Supi muudab eriliseks sellele lisatud keeduvorst. Odav ja tervislik toit.
Read MoreKreemjas lõhesupp
Suurepärase maitsega kreemjas lõhesupp. Suurepärane toit kogu perele.
Read MoreKarjala pirukad
Karjala pirukad on meie põhjanaabrite juures populaarsed küpsetised. Karjala piruka omapära on see, et taina juures peab rukkijahu moodustama vähemalt poole. Täidisena võib kasutada erinevaid putrusid.
Read MoreRabarberijook
Rabarber on peamiselt tuntud koogimaterjalina, kuid seda võib edukalt kasutada ka joogi valmistamiseks. Jook tuleb mõnusa maitsega ja kosutavaks joogiks kuumal suvepäeval.
Read MoreSidrunibroiler
Broileri valmistamiseks on kasutatud sidrunit, mis annab broilerile koos mitmete maitsetaimedega huvitava maitse.
Read MoreLihtsalt valmiv omlett
Omlett täidab kiiresti kõhu ja kerge valmistada. Sobib nii hommiku-, lõuna- kui ka õhtusöögiks.
Read MoreMillest aru saada, et keha tahab juua?
Arvatakse, et inimese keskmine veevajadus on umbes 2 liitrit, aga tegelikult sõltub see iga inimese eripärast (soost, vanusest, füüsilisest koormusest, kehakaalust, energiavajadusest, kehalisest aktiivsusest. Väike kogus vett moodustub keha ainevahetuse käigus ja osa saadakse toiduga. Palju oleneb ka sellest, millises kliimas inimene elab. Nii palju kui keha kaotab vedelikku, peab ta asemele saama, tervise seisukohalt on oluline hoida keha veetase tasakaalus.
Read MoreMuffinid õunte ja kreeka pähklitega
Tervislikke õunu tasuks süüa iga päev ning neid on hea kasutada ka küpsetistes. Pehmed ja mahlased muffinid õunte ja kreeka pähklitega meeldivad igaühele.
Read More