Mida noorem on inimene, seda rohkem on tema kehas vett. Lootes on 95%, vastsündinus 80%, täiskasvanud mehes 60-70%, täiskasvanud naises 40-60%. Vesi on inimese jaoks asendamatu. Kui ilma toiduta võib inimene vastu pidada 30-50 päeva, siis ilma veeta vaid 3-5 päeva.
Loe edasiSilt: vesi
8 organismi puhastajat
Organismi puhastamiseks on parim aeg aasta algus, mil on soov puhastada ja värskendada end nii seest kui väljast.
Loe edasiAluseline vesi toetab tervist
Inimese ainevahetuse happelised vaheproduktid kogunevad organismi. Kui organism ei saa nende jääkide väljutamiseks piisavalt puhast vett, siis hakkavad need keha kahjustama.
Loe edasiVee-element isiksuseomaduste määrajana
Vee-element esindab eluperioodi 48-60 eluaastani. See on periood, mille juures on esiplaanil tundlikkus ja mõtisklemine. Ta on tundeline ja emotsionaalne.
Loe edasiKapsasupp
Selle kapsasupi valmistamine käib kiirelt. Supi muudab eriliseks sellele lisatud keeduvorst. Odav ja tervislik toit.
Loe edasiKreemjas lõhesupp
Suurepärase maitsega kreemjas lõhesupp. Suurepärane toit kogu perele.
Loe edasiKarjala pirukad
Karjala pirukad on meie põhjanaabrite juures populaarsed küpsetised. Karjala piruka omapära on see, et taina juures peab rukkijahu moodustama vähemalt poole. Täidisena võib kasutada erinevaid putrusid.
Loe edasiRabarberijook
Rabarber on peamiselt tuntud koogimaterjalina, kuid seda võib edukalt kasutada ka joogi valmistamiseks. Jook tuleb mõnusa maitsega ja kosutavaks joogiks kuumal suvepäeval.
Loe edasiSidrunibroiler
Broileri valmistamiseks on kasutatud sidrunit, mis annab broilerile koos mitmete maitsetaimedega huvitava maitse.
Loe edasiLihtsalt valmiv omlett
Omlett täidab kiiresti kõhu ja kerge valmistada. Sobib nii hommiku-, lõuna- kui ka õhtusöögiks.
Loe edasi