Pehmed sidruniküpsised

Tugeva sidrunimaitsega pehmed küpsised. Kerge valmistada ja maitsevad imehästi. Sobivad suurepäraselt peolauale.




KOOSTISAINED

Allpool toodud koostisainete kogusest saab umbes 50 küpsist.

260 g nisujahu
2 muna (M suurus)
150 g võid
125 g suhkrut
1 suurem sidrun
2 tl vanillisuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
1/4 tl soola
3 spl tuhksuhkrut




VALMISTUSJUHEND

1. Riivi sidruni koor ja pressi mahl.

2. Vahusta toasoe või suhkruga heledaks vahuks. Lisa riivitud sidruni koor.

3. Lisa ükshaaval munad (kõigepealt üks muna, vahusta veidi, seejärel teine muna ja vahusta veelkord).

4. Lisa sidrunimahl ja sega läbi.

5. Teises kausis sega omavahel sõelutud nisujahu, vanillisuhkur ja küpsetuspulber.

6. Lisa kuivained või-muna segule ja sega taignaks.

7. Aseta taigen 2-3 tunniks külmkappi.

8. Eelsoojenda ahi 180 kraadini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Alles seejärel võta taigen külmkapist.

9. Vormi käte vahel umbes 1-1,5 cm läbimõõduga kuulikesed ja veereta neid tuhksuhkrus nii, et kogu kuulike oleks korralikult tuhksuhkruga kaetud. Aseta kuulike ahjuplaadile. Jäta pallide vahele piisaval ruumi, sest ahjus vajuvad need laiali ja võtavad seetõttu ruumi.

10. Küpseta ahjus 12-14 minutit. Samal ajal hoia kasutamata taigen külmkapis.

11. Jahuta ja säilita õhukindlas karbis või nõus.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe kuu horoskoop (päevade lõikes)


Aastahoroskoop - 214 lehekülge


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Skulptuur: ema lapsega


Tassid: London (3 tk) - Villeroy & Boch


Kaelakee: obsidiaan


Lamborghini Gullardo


Kaelakee: merihobuke


Puidust rongirada (32 osa)


Konna kujuke: roosa kvarts


Taldrikud (6 tk) (20,3 cm)


Kaelakee: roos, rist ja süda

Related posts