Pohla-kamajäätis

Mõnus mahedamaitseline isetehtud jäätis, millele lisavad maitseelamust pohlad.

KOOSTISAINED

2 dl vahukoort
1 purk suhkruga kondenspiima (ca 400 g)
200 g külmutatud pohli
1 dl kamajahu




VALMISTUSJUHEND

1. Kõigepealt vahusta vahukoor kõvaks vahuks. Lisa juurde kondenspiim.

2. Sulata pohlad. Purusta pooled pohladest mikseris, pooled jäta aga terveks.

3. Sega pohlad ja pohlapüree punktis 1 valmistatud seguga. Sega hästi läbi.

4. Vooderda piklik keeksivorm toidukilega. Kalla segu vormi ja kata pealt kilega.

5. Pane vorm sügavkülma vähemalt 7 tunniks.

6. Tõsta vorm sügavkülmast välja 15 minutit enne serveerimist.

7. Kaunista kamajahuga ja pohladega.





Telli pilt pildipangast. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


Päikeseloojang Suurupis


Pikkjärv


Sügis Soomaal



Seotud postitused