Rabarberi-leivavorm

Rabarberi-leivavorm on huvitavat maitseelamust pakkuv magustoit, et see järgi proovida.




KOOSTISAINED

500 g rabarberit
250 g musta leiba
2 dl suhkrut
1 tl kaneeli
2 sl võid
3 sl piima
3 muna

serveerimiseks piima




VALMISTUSJUHEND

1. Tükeldatud rabarberid pane võitatud ahjuvormi põhja. Puista peale pool suhkrukogusest.

2. Purusta leib köögikombainiga.

3. Sega purustatud leib ülejäänud suhkru, kaneeli, piima ja lahtiklopitud munadega ning vala rabarbritele. Peale pane võitükikesi.

4. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 25 minutit.

Serveeri soojalt või külmalt piimaga.





Telli pilt pildipangast. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


Parklaev Krusenstern


Saula Siniallikad


Aidu karjäär



Seotud postitused