Rabarberi-leivavorm on huvitavat maitseelamust pakkuv magustoit, et see järgi proovida.

KOOSTISAINED
500 g rabarberit
250 g musta leiba
2 dl suhkrut
1 tl kaneeli
2 sl võid
3 sl piima
3 muna
serveerimiseks piima
VALMISTUSJUHEND
1. Tükeldatud rabarberid pane võitatud ahjuvormi põhja. Puista peale pool suhkrukogusest.
2. Purusta leib köögikombainiga.
3. Sega purustatud leib ülejäänud suhkru, kaneeli, piima ja lahtiklopitud munadega ning vala rabarbritele. Peale pane võitükikesi.
4. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 25 minutit.
Serveeri soojalt või külmalt piimaga.

Telli pilt pildipangast. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.