Rabarberikissell

Rabarberikissell on teada-tuntud magustoit iga eestlase jaoks. Serveeri vahukoore, kohupiima, kohupiimavormi või jäätisega. Kisselli võib pakkuda ka joogiks.




KOOSTISAINED

600-700 g rabarberivarsi
1-1,5 l vett
2 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
2-3 sl kartulitärklist




VALMISTUSJUHEND

1. Koori rabarberivarred (noori rabarbereid ei ole vaja koorida). Tükelda umbes 5 mm läbimõõduga viiludeks.

2. Pane potti külm vesi ja rabarberid. Kuumuta keemiseni ja keeda 5-7 minutit vaiksel tulel, kuni rabarberid on pehmed.

3. Sega vähese külma veega kartulitärklis.

4. Lisa rabarberitele suhkur ja vähehaaval tärklisevesi.

5. Sega kiiresti läbi ning kuumuta keemiseni, ära keeda. Tõsta pott tulelt.

6. Tõsta kissell kaussi ja puista üle suhkruga, et kilet peale ei tekkiks.

Serveeri kohupiima, kohupiimavormi, jäätise või vahukoorega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (karmad)


Reisihoroskoop üheks kuuks


Armastuse karma horoskoop


Kaelakee: roos, rist ja süda


Seinapilt lõuendil või kapal: gerbera seebimulliga


Käevõrud partneritele: lepidoliit ja oonüks


Seinapilt lõuendil või kapal: Pakri tuletorn päikeseloojangus


Kaelakee: moss ahhaat


Tassid (6 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: ämblikuvõrk


Kausid (19 cm) (4 tk)


Taro kaardid: Oracle of the Shapeshifters (koos raamatuga)

Related posts