Mõnusalt rukkileivase maitsega isetehtud jäätis. Valmistamine on kerge ja ei vaja jäätisemasinat. Üllata oma peret ja sõpru.
KOOSTISAINED
250 g magusat kondenspiima
3 dl 35%-list rõõskkoort (vahukoor)
50-75 g rukkileiba
1 sl suhkrut
VALMISTUSJUHEND
1. Purusta leib köögikombainis.
2. Kuumuta kuival pannil leib suhkruga, kogu aeg segades, kuni suhkru karamellistumiseni. Jahuta segu.
3. Vahusta koor, sega juurde kondenspiim. Sega korralikult läbi.
4. Lisa juurde leiva-suhkrusegu ja sega veelkord läbi.
5. Aseta segu sügavkülma.
6. Iga 30 minuti tagant sega segu mikseriga läbi. Tee seda umbes 4-5 korda.
7. Hoia jäätist veel paar tundi sügavkülmas.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.