Rukkivaht

Rukkivaht sarnaneb mannavahuga, kuid on veidi teistsuguse maitsega. Kerge valmistada ja vähe koostisaineid. Serveeri piimaga.




KOOSTISAINED

1 l mahla (näiteks kirsi)
100 g rukkijahu
1 tl vanillisuhkurt
vajadusel suhkurt

serveerimiseks külma piima




VALMISTUSJUHEND

1. Pane mahl potti ja lase sellel keemal tõusta.

2. Nirista ettevaatlikult juurde rukkijahu, kogu aeg segades.

3. Kuumuta keskmisel kuumusel kuni segu paksenemiseni.

4. Maitsesta vanillisuhkruga, soovi korral lisa suhkrut.

5. Lase täielikult jahtuda.

6. Vahusta kohevaks vahuks.

7. Serveeri külma piimaga.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop


Numeroloogilised analüüsid


Eluteed edendavad ja takistavad omadused


Kaelakee: süda ja ingli tiivad


Skulptuur: kalad


Tassid: Tree of Life - Gustav Klimt (2 tk)


Kaelakee: kuukivi


Seinapilt lõuendil või kapal: puu lehed avanemas


Taldrikud (27 cm) (3 tk) - Villeroy & Boch


Kõrvarõngad: süda ja käed


Kaelakee: roosa kvarts


Kaelakee: roheline aventuriin

Related posts