Võiga praetud lillkapsas

Kiiresti valmiv toitev lillkapsatoit, mida saab kerge vaevaga valmistada ka argipäevadel õhtusöögiks. Maitseb ka lastele.




KOOSTISAINED

keskmise suurusega lillkapsas
100 g võid
0.7 – 1 l vett
soola




VALMISTUSJUHEND

1. Puhasta lillkapsas ja lõika õisikud pannile.

2. Lisa vesi. Hauta kaanega kaetud pannil kuni lillkapsad on poolpehmed. Jälgi, et vesi hautamise ajal pannil otsa ei saaks, vajadusel lisa juurde. Ära hauta lillakapsaid liialt pehmeks, muidu muutub toit hiljem pudruks.

3. Kui lillkapsad on poolpehmed, kalla pannilt üleliigne vesi.

4. Lisa tükeldatud külm või. Prae lillkapsaid võis kuni vedelik on pannilt kadunud. Maitsesta soolaga.

Serveeri lihapallide või viineritega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Taro kaartide ennustus


Elukutsevalik numeroloogia põhjal


Aastahoroskoop (perekond)


Näorull: roheline aventuriin


Suhkrutoos ja koorekann


Taldrikud (20 cm) (4 tk)


Taro kaardid: Sacred Power (koos raamatuga)


Taro kaardid: Wild Woman Oracle (koos raamatuga)


Taldrikud (27 cm) (3 tk) - Villeroy & Boch


Kausid (6 tk)


Kaelakee: kuukivi


Ripats

Seotud postitused